Patterson Irrigator – Clubs Tuin Club reis naar kruid boerderij U C Davis Planned

De bus vertrekt van de Walmart Parking Lot, 1030 Sperry Ave., Patterson (hoek van Sperry en Ward wegen) om 8 uur ‘s morgens en zal terugkeren om 6 uur op donderdag 30 oktober.

Goede student opkomst voor ‘Zie je op de Pole’ gebed evenement in Milaan – Milaan leider van het nieuws – erfgoed Kranten

Kaufman zei dat hij blij was met de geest van vriendschap en kameraadschap de studenten weergegeven. We hadden sommige mensen hun auto hoorns in steun toeteren als ze door de paal doorgegeven, zei Kaufman. Het evenement is student geïnitieerd, student georganiseerd en student geleid. Het is een wereldwijde actiedag van student gebed, dat begon in 1990 als een volksbeweging met 10 studenten bidden op hun school meer in Texas. Nu, 20 jaar later, meer dan drie miljoen studenten bidden op hun campussen in meer dan 20 landen.

kinderen en gezinnen – Spokesman.com – 17 oktober 2014

(David R. Jennings, dagelijkse Camera) Federale werkplek veiligheid onderzoekers zijn bezig met een onderzoek naar de dood vrijdag van een bouwvakker weg, die op links Canyon Drive sneuvelde wanneer een vrachtwagen bij vloed reparatie betrokken gesteund over hem. State Trooper Josh Lewis geïdentificeerd het slachtoffer als Nicolas Arrendondo-Uribe, 46, van Greeley. Ellie Duran, voorzitter van Greeley gebaseerde Duran opgraven, bevestigd dat Arrendondo-Uribe een van zijn werknemers was. “Ik heb geen de details nu, dus voor mij om u te geven zou informatie die misleidend kan zijn slecht van mijn kant,” zei Duran. “Onze gedachten zijn met de familie.

Oplegger doodt weg-reparatie werknemer in Boulder County – The Denver Post

Uren zijn 10 am – 4 pm dagelijks. Medical Lake Library, 321 E. kruid St., Medical Lake. (509) 893-8330.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s